Flytten

2011-06-27 @ 20:57:48

har gått så bra men nu är jag helt slut har hållt på i 1 vecka nu =)
Nu är magnus på hif i Halmstad och jag o Noah har haft myskväll efter en underbar dag med fina vänner på hembyggdsparken i Ängelholm.
Midsommar va också super trevligt=)
Har varit hos friöre och det va så skönt 
Nu ska jag se vidare på Lotta på Liseberg och dricka te!

Allt bara snurrar ...vad ska man bli när man blir stor=)

Kram


Jag Maria Carro o Noah - Midssommar 2011 =)

Ute Ute Ute

2011-06-23 @ 20:10:31

Noah älskar att vara ute - tror faktiskt det är det bästa han vet.
Så fort jag ska ut och vattna kutar han efter mig och ska ut ... ut till snorrorna i blommorna, ut på vägen och gräset med gåvagnen ut och gunga... om jag frågar ska vi gunga skiner han upp och säger gu gu =)
Härligt, det han dock inte gillar är att somna!
Han älskar BAMSE var än vi ser bamse blir han så glad så jag har bestämmt mig för att baka eller beställa en bamse tårta till hans 1 årsdag.
Tror vi ska ha släkten på onsdagen 10 aug när han fyller år, då de flesta är lediga sedan får det bli barnkalas också=) Noah ska firas.

Nu har jag egentid...först va de tråkigt att Magnus skulle på HIF men nu när både Noah sover och mannen är på fotboll njuter jag i nya lägenheten med choklad och te, jag syndar idag igen=) Blir inte roligt i Thailand i höst!

Ha nu en riktigt god midsommar

Tillbaka

2011-06-22 @ 20:25:11

Hej alla,

jag är tillbaka ... inte pigg precis men glad. Vi har flyttat till större i samma område känns jätte bra, ett steg till innan huset =)
Jag tänkte börja blogga igen eftersom jag nyss packade upp ett helt gäng A4 sidor som jag skrivit ut sedan jag började blogga om Noah tills i januari och läste lite och gud vad man glömmer snabbt. Så jag tänker skriva för mig själv i första hand och vill ni får ni jätte gärna läsa - så klart då det är en blogg men det kommer mest handla om livet med Noah! Noah mitt allt! 
Tänkte jag försöka minnas vad som hänt sedan jag slutade blogga i februari. (skriver dock i hans bok allt viktigt som händer) =)

Vi har haft en ganska lugn vår, en intensiv start i Schweiz 10 dagar med svärföräldrar och föräldrar, efter det har det mest varit lugnt men lugnt inom citat tecken då Noah är mer krävande än någonsin och därmed helt nytt för mig men det är underbart skoj att se sitt lilla liv bli en stor pojke som snart fyller 1 år och vet vad han vill. EN bestämd liten so charmar dem flesta =) Han är envis som få men har ett hjärta av guld han vill dela med sig hela tiden av det han äter, det han har i händerna mm.

Iaf sedan 6 månaders ålder har lillen nu fixat att ta sig upp överallt, går brevid mamma (mamma håller i ena handen) säga TACK, äta den mesta av våran mat, älskar att bada, gunga och titta på gummibjörn på youtube och då säger han gu gu - både till gunga och gummibjörnen och han älskar lampor, att dansa i mammas famn och busa med pappa.

Han har numera 4 tänder och har varit hos frissören för första gången med farmor den 20 juni 2011 Han satt så fint i ferrarri bilen :)
Väger 11540 gr och 75,5 lång har han också hunnit bli =) stora gossen

Snart midsommar så jag önskar er alla en underbar helg och en skön sommar!



glass på ikea är gott =)