D-vitamin

2011-01-27 @ 09:35:15

Idag är det väldigt länge sedan jag uppdaterade min blogg... har ärligt talat inte orkat blogga. Har njutit av varje sekund med min familj och vänner och alla härliga aktiviteter som vi gjort.

Babyrytmik har blivit en stor favorit, babysim börjar gå mot sitt slut och det ska bli skönt att ta paus från det. Väldigt mysigt men nu vill man snart köpa cykelstol till Noah och ut och cykla och mysa ute...kanske gunga eller ja han är nog för liten ... men jag vill ha vår nu nu nu! Men det verkar inte som vädergudarna vill det samma visst idag får vi u och få D-vitamin-solen skiner och väldigt vackert är det men termometern visar -10 kallt brrr..

vad har hänt annars ... jag har hälsat på min fina Maria i hennes o Kristoffers nya lägenhet väldigt fin o väldigt central.
Har varit på ullared och köpt massa fint så jag har fått vårfint här hemma... har bestämmt mig att jag ska köpa en bukett tuplaner varje vecka det gör verkligen mycket med blommor i ett hem... det blir så levande =)
Sedan har jag haft en stor bakdag där jag och min syster bakade allt allt allt :)
och Bio dejt med min mann - underbart!
Ikväll ska jag fixa håret och på söndag fyller jag år ... så fullt upp som vanligt o så kul ....

Dagarna går - allt för fort men vi har så roligt och mysigt Noah blir snart 6 månader helt otroligt stora killen skrattar, busar, äter med oss i sin stol och kör maraton i sin gåstol :) drar ut lådor ja inte en lugn stund för mamma inte... kommer gå ner i vikt av allt spring efter busen ... hade varit skönt har 3 grav kilo kvar och dem ska bort för i November drar vi till THAILAND :) ... vad har vi gjort??? Vågar vi med vildingen? Ja vi ska iaf på bröllopsresan och självklart ska Nohis med!

Nu vaknar busen.... kärlek till er alla :)




Rytmik

2011-01-11 @ 19:51:42

Idag var det premiär för babyrytmik och Noah älskar det, så vi kommer att gå dit. Det var så mysigt idag åkte Sabina o Wilma med i bilen och vi var på rytmik sedan graffiti och sedan gick vi upp till Ingegärd på öppnaförskolan ! Alltså en mys dag :)


Wilma & Nohis <3

Sedan kom min älskade syster förbi, är så glad för hennes skull att hon fått fast jobb och är så duktig!

I Kväll va vi och köpte en sulky och vi är sjukt nöjda precis en sådan vi ville ha =)



Blir perfekt till resan och att ha hemma till små ärenden och trädgården !!!

Vill bara säga att jag äskar min man så mycket och min familj mamma pappa o sis o alla släktingar som är så söta !
Puss på er alla!

Lugn dag

2011-01-03 @ 13:41:21

Känns konstigt nu när Magnus börja jobba igen efter 10 dagars ledighet, så lugnt i lägenheten!
Jag och Noah har städat hela lägenheten, tagit bort det mesta från julen, förutom julstjärnor och ljusstakar. Dem är för mysiga så dem har vi kvar ett tag till! Ibland till min födelsedag :)

Jag har tittat på massa resor, vi ska antagligen till Thailand i November! Längtar redan :)
Ska bli spännande att resa långt med Noah! och lite extra lyx ska det bli då det är vår "honey moon"

Noah vägrar sova i sin säng på dagarna numera så han ligger och sussar gott i sin vagn han verkar stormtrivas där... men jag gjorde ett försök att få honom att somna i sin säng och resultatet var så här när jag gick in och tittade :
 
Vänt sig på sniskan, slog mot spjälarna, och var förbannad :) och filten låg på huvudet innan jag fota.
Killen vet vad han vill!
Den 10e blir han 5 månader ... trodde aldrig en 5 månaders bebis kunde så mycket saker som dem kan, otroligt att dem lära sig så jäkla mycket på bara ca 20 veckor :)

Nä nu väntar jag på syster som ska passa Noah, så jag kan åka ut på väla och köpa en baddräckt. Ska börja simma imorn! Sedan blir det lång promenad i solen!

Gott nytt 2011

2011-01-02 @ 14:19:09

Mitt bästa år någonsin är nu över och vi hoppas på ett fantastiskt 2011 också. Det kommer innehålla många framsteg och mycket bus har jag en känsla av.

Vi firade in det nya året med lite vänner ute i Mörarp!

Men dagen innan var vi på spa och det var underbart.

2 Jan 2011 Idag har Noah invigt sin sittdel i vagnen-stora grabben! Han verkade tycka om det mycket då han somvanligt somnade snabbt :) & han har ätit kött för första gången :)

Nyår 2010







Dagen efter firandet är det skönt att bada & mysa

och den 2 a jan tog vi en långpromenad i snön & jag åt god söndagsmiddag som mamma lagat själv =)



Ha en fin söndag nu ska jag till Maxi & Väla