Tryggare kan ingen vara...

2010-11-29 @ 16:25:44

Så hette ena psalmen som lästes upp i Välluv kyrka igår när vår älskade prins Noah döptes :)
Eftersom det var 1a advent så var det fin kör där och sjöng i samband med gudtjänsten och dopet.
Ett minne för livet! och Noah fick en fin och underbar gudmor/fadder som det numera heter fast jag gillar inte det namnen, vet inte varför!
Tack alla nära & kära som var med och gjorde Noahs dop till ett fint minne för livet för vår lilla familj. Tack även för alla fina presenter!





Nu äter jag

2010-11-22 @ 19:47:09

gröt och sover gott igen... mina föräldrar har varit dumma och inte gett mig tillräkligt med mat...jag va ju hungrig! Mammas tuttar va där ju inte grädde i längre och det vill jag ju ha, så banangröt är faktiskt en riktigt fin ersättare :)



Je mange pour la premiere fois une pure de flocons d avoin et banan miaaaami c est bon!




Nu har jag lärt mig att flytta mitt babygym och mig själv. Se så stark jag blivit och jag har ålat mig under mitt babygym!

Jag längtar till Fredag för då ska jag till Idol i Malmö och dricka prosesco som jag kallar det för men Italiensk champagne iaf :)
och torsdag blir också gött för då blir det 55 min massage på jobb och söndag döper vi vår Prins!

Kärlek till er alla där ute

19.11.2010

2010-11-19 @ 12:57:11

Hoppas ni haft en intressant läsning inne på min systers blogg.
Nu är jag tbx och vi får se hur långt detta inlägget blir så jag är trött.
Noah har lite svårt att sova om nätterna så nu har jag varit på bvc och vi ska börja med semp 2 ersättning och jag ska nog börja med lite gröt. bada varje kväll och mata på natten ... så blir de nog bra, hellre mata en gång än va uppe och ge napp 10 ggr...
Nu sover min lille älskling så han fick vaccinationen 3 mån nyss och han bara deckade. Han grät lite men det gick snabbt över!
Noah väger redna 7810gr och 64,5 cm stora killen. Han är så rolig nu han snackar och snackar och han är stabil i nacken, han följer allt och alla. Kallar på en om han inte får uppmärksamhet, skrattar jätte mycket och han utvecklas hela tiden. Det finns inget mer underbart än Noah min lille plutt!

Äntligen är helgen här och Magnus är hemma, jag kasnke ska till syster på lördag och sova där så jag får en hel natt sömn - första sedan i somras isåfall vore skönt :)

I torsdags var vi på 1 a babysimmet och vi gick igenom rygg o mage greppen och det gick hur fint som helst!


i onsdags träffa jag min nya vänn som jag tycker är så go med lilla dottern Wilma. Vi besökt öppna förskolan på maria församling. Men vi föredrar bvc babycafe på söder via capio citykliniken och underbara Ingegärd :)


Prästen har även varit här och planerat dopet- ska bli kul att ha dop men också skönt när det är gjort! En hel del som ska fixas :) Men det tar vi nästa vecka!


Ha nu en toppen helg och stor bamse kram till er alla som läser bloggen! ps. för exact 1 år sedan fick jag reda på att jag va gravid med Noah=)

för info

2010-11-09 @ 09:07:51

om hur vi har det i Schweiz, kolla in systers blogg.

http://lineeee.webblogg.se/


Vi har det toppen iaf=)
Hoppas ni alla mår fint!
o Grattis till Sofie O som fått en liten tös nu !


KRAM