Älskade SCHWEIZ

2010-04-30 @ 22:20:59

Ville INTE hem idag kan jag säga !!!
Haft 25 grader minst hela veckan och ja jag låter dessa bilder tala för sig själv!



































och nu har jag hunnit bli sååååå stor :) Snart v 29, alltså 11 v kvar och på måndag ska jag på glukos!



Längtar efter dig BEBIS :)

Puss på er alla - nu blir det en jobbe hekg så godnatt

Lite Smått & Gott

2010-04-21 @ 08:57:58

från Ikea som jag har köpt till lillis eller fått :) Rummet har jag börjat med så sakta och det börjar bli så myspys! Men ni får inte bild förens det är färdigt :) hihi

 

I fablernas värld :)

 

Aj

2010-04-19 @ 09:51:01

När ryggen värker försöker jag hitta nya lösningar!
Igår väl blev det baden baden - framför tv:n :) Ganska mysigt och det hjälpte lite :)


Idag går jag in i v 27 :) Härligt!
Ha en bra dag :)

Solen skiner över Helsingborg

2010-04-18 @ 07:55:47

... och jag är uppe 6.50 en ledig söndag! Redig när man är gravid? Nja hormonerna på topp iaf och ryggen är taskig om nätterna. Man ser ut som en bulldog, fick en chock när jag såg en bild på mina armar, men ja nästan 10 kg + på korta jag det är inte konstigt man ser ut som en liten rund bulldog :) Men det hör väl till. 13veckor kvar nu eller 98 dagar för att vara exact och vi längtar så efter dig sötaste lillebebis!
I fredags var jag och fixa mitt hår äntligen-som jag velat men detta känns helt rätt - så fräsch man kan känna sig hade nästan glömt bort den känslan :)



I fredags var vi hos Magnus föräldrar och grilla och käka gott och vi fick massa saker till lill*n :) Litet babygym, kläder och haklappar bla sött Tack så mycket!





Igår grilla vi hos Mamma och Carro och det var också mycket trevligt och gott, helt mätt nu men ändå så hungrig. Väntar på att älskling ska handla bullar-det har han lovat mig idag. Igår var det jag som hade färdig hemmabakad scones när han gick upp.
  

Sitter här och väntar på nyhetsmorgon som skulle ha special aska :) Vi vet ju inte om vi kommer komma iväg till Schweiz. Annars kör vi kanske men vi får se jag ska provligga bilen och jag kan fälla sätet så det känns skönt. Tar ju trots allt minst 13 timmar att köra ner! Det löser nog sig på något sätt.

Njut nu av söndagen - här skiner solen över Helsingborg och vi ska njuta idag men lite shopping och sedan kanske ta en promenix och köra och kolla om Hauffes har öppnat på Sofiero- det har jag nämligen hört att dem har gjort!Oh älskade sommar är äntligen på ingång :)

Kärlek

Idag är ingen vanlig dag

2010-04-15 @ 17:30:45

för idag ÄNTLIGEN hitta jag mitt efterlängtade brev i brevlådan. Det från försäkringskassan. Ja jag va väldigt nervös innan jag öppnade det. Jag ahde fått muntligt ja innan men ja man vet ju aldrig. Men iaf jag blev beviljad HP på heltid från 25maj och ledig 4 dagar innan dess alltså 20 maj sista dagen på jobb! Känns mega skummt men min rygg orkar inte mer ska kämpa in i de sista. Härligt att vi åker till Schweiz 1 vecka nu snart också så vi kan vila :) Jag kommer sakna alla min goa arbetskompisar/kompisar såååååå mycket men vi får ju fika massa under tiden jag är hemma och mammaledig. Juni Juli ska jag iaf bara njuta, vila och förbereda en massa mysigt till bebisens ankomst.

Nu har jag snart gått 26 veckor som gravid man börjar bli van och tung. Gått upp 9kg redan PUH -flås :)
Jag har inte fått några bristningar än - ja än men jag smörjer ju mig med min älskade schea salva från dermanord så jag hoppas den hjälper att hålla dem borta....
Och Mallan celluliter...ja jäklar va dem har kommit för min del ska jag gå kur i bailine sen, en sjukgymnast på jobb har börjat med det :) tjohooo och gå massa promenixer med bebis :) Härligt!!!

Gud vad jag längtar nu tiden går både snabbt och långsamt :) Mest snabbt men ändååååån!

Nä nu efter allt slappande och vilande i solen (fick gå 12 från jobb idag) så ska jag nu laga sallad och sen ska vi grilla och promenixa!

Njut i det fina vädret mina vänner :)
ps tack för alla fina kommentarer :)

KRAMAR


V26

2010-04-12 @ 11:35:49

Tiden bara springer iväg och det känns jätte skönt :) Bara 14 veckor kvar. Idag ahr jag och syster kollat på alla kläder jag redan köpt och fått! Så smått och sött :)
Sedan gjorde vi tacopaj som vi strax ska mumsa i oss efter en härlig promenad i vårsolen :)

Bjuder på lite bilder ...

Njut av dagen, själv ska jag hålla ställningarna på Hälsa&Spa!











:)

Spark Spark Spark

2010-04-07 @ 11:56:08

Jag har för tillfället ingen ork till att blogga så därför jag varit "borta" ett tag.
Jag hoppas ni alla haft en bra och glad påsk själv jobbade jag hela påsken vilket gick bra men min rygg väääärker.
Idag var jag hos barnmorskan på kontroll allt var toppen och jag ligger precis på kurvan med magen och vi får se vad som händer med ryggen och Havnskapspenning annars kanske sjukskrivning!
Försäkringskassan är ju ett skämt mer behöver jag nog inte säga....
bebis sparkar och har sig och ligger tvärsöver magen just nu om 4 veckor är det dags för glukos belastning, då är jag i v 29 blää :) Men det är riktigt kul nu när det börjar hända saker.
Idag är det 109 dagar kvar och (61,1%) 

Min graviditet - BF Sön 25 jul 2010

Din graviditet startade Mån 19 okt 2009.
Din menscykel är ca 30 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 2 nov 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 171 av 280. (61,1%).

 
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 2 fulla dagar (v24+2).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 25 jul 2010
Du har 109 dagar kvar till beräknad förlossning.





Nu ska jag äta (för ovanlighetens skull :) ) och vila lite sedan blir det att jobba kväll idag också.
Trötta kramar till er alla :)